Viatges per a estudiantstornar

AMSTERDAM

Avió anada i tornada (5 dies)

Amsterdam

Inclou

Trasllats en autocar escola - aeroport GRO/BCN – escola - Trasllats aeroport Amsterdam – Hostel – aeroport Amsterdam -  Autocar privat per l’excursió a Volendam, Marken i Zaanse Schans - Estada en confortable hostel en habitacions lliure distribució  -  Règim de Mitja Pensió - 3 professors acompanyants  -  Assegurança  turística amb responsabilitat civil privada - Guies locals de ½ dia a Amsterdam - Talonaris  sorteig viatge per  un finançament de 100.-€ per alumne - 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

 

No inclou

Entrades en monuments, museus i parcs  - Extres en hotels i restaurants. Avió GRO/BCN – Holanda – GRO/BCN. Transport públic.

 

Documentació necessària

CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.
 

Notes i condicions

La disminució  de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. 

Itinerari

 

DIA 1 · ORIGEN – GRO/BCN – AMSTERDAM

Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de GRO/BCN per prendre l’avió en direcció a Amsterdam.  Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap el hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el guia local qui ens farà una presentació històrica-cultural de la ciutat i del país en general. A la tarda, recomanem una passejada en vaixell pels canals. Sopar i allotjament.

 

DIA 2 · AMSTERDAM

Esmorzar i trobada de nou amb el guia local per continuar visitant el centre de la ciutat amb l’històrica Plaça Dame, la Central Station, i el famós barri vermell i la seva arquitectura holandesa. A la tarda,  possibilitat de fer recorregut en bicicleta per introduir-nos en les costums holandeses. Sopar i allotjament.

 

DIA  3 · AMSTERDAM

Esmorzar i recollida del guia per dirigir-nos cap el Museu Van Gogh i el Museu Nacional Rikjsmuseum on podrem delectar-nos amb pintures de primer nivell mundial. A la tarda, podrem visitar la famosa casa d’Anna Frank i els successos que allí tingueren lloc. Sopar i allotjament.

 

DIA 4 · AMSTERDAM – MARKEN - VOLENDAM

Esmorzar i recollida de l’autocar per sortir d’excursió a dues de les poblacions més característiques dels voltants d’Amsterdam. Visitarem la típica població de Marken, avui dia connectada  per un pont del que fou antigament l’illa. Continuarem cap al gran dic de contenció on podrem entendre com els holandesos intenten engrandir la geografia del seu petit país. Posteriorment ens arribarem fins a Volendam, el més preciós dels poblets de la jornada, on passejarem pel seu centre tot i gaudint del folklore i tradició dels seus carrers i la seva gent. Finalment ens arribarem fins el parc de Zaanse schans on podrem divisar una renglera de molins en activitat. Tornada per sopar i allotjament.

 

DIA 5 · AMSTERDAM – GRO/BCN - ORIGEN

Esmorzar i temps dedicat a possibles compres pels comerços de la ciutat. En funció de l’horari del vol,  trasllat en autocar cap l’aeroport  per prendre el vol cap a Catalunya. Un cop arribats, trasllat en autocar cap a casa.

Per més informació, documentació i altres informacions necessàries per al viatge, visita l'apartat links d'interès del nostre web.

Comparteix-ho...

  • Tel.: 972 10 87 38
  • Móv.: 672 494 483

Viatjar és descobrir, experimentar, és reviure moments inoblidables, és gaudir mentre aprenem i obrir la ment a noves regions i cultures. Però si viatjar ja és per si sol una experiència fantàstica, més ho és encara el fet de fer-ho formant part d'un grup d'amics, on les sensacions s'exalten de manera extraordinaria.

Informació legal
x

Empresa: Viatges Rigatours, SLU

NIF: B-55035356

Adreça: Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona)

Teléfon: 972 10 87 38

E-mail: info@rigatours.es

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Politica de privacidad

Ámbito de aplicación.- La presente política de seguridad afecta a cualquier dato de carácter personal de los usuarios de Internet (en adelante, “los Usuarios”) que visiten la página web http://www.rigatours.es/ (en adelante, “la Página Web”), y cumplimenten los formularios de solicitud de reserva disponibles en la misma. Los datos personales de los Usuarios serán tratados exclusivamente por los anunciantes de la Página Web de acuerdo a su propia política de seguridad. La Página Web es gestionada por Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona) (en adelante, “el Prestador del Servicio”).

Información a los Usuarios de la existencia de fichero y solicitud del consentimiento para el tratamiento automatizado de sus datos: En relación con los datos de carácter personal facilitados por los Usuarios, el Prestador del Servicio, como mero encargado del tratamiento, cumple estrictamente la normativa vigente establecida en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (en adelante, “LOPD”) y demás legislación que la desarrolla.

Finalidad del tratamiento: Los datos personales facilitados por los Usuarios serán tratados por los anunciantes de la Página Web con la finalidad de gestionar su petición, quedando archivados en ficheros de su responsabilidad.

Derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición: Los Usuarios que faciliten sus datos personales, podrán ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, en cualquier momento, solicitándolo por correo postal a los anunciantes de la Página Web y, con carácter subsidiario, ante Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona), incluyendo, copia del DNI o NIF del titular de los datos. En este segundo caso el Prestador del Servicio se limitará a tramitar su solicitud al anunciante que corresponda, según lo establecido en el artículo 26 del Real Decreto 1702/2007.

Seguridad.- El Prestador del Servicio asegura la absoluta confidencialidad y privacidad de los datos personales recogidos y por ello se han adoptado medidas técnicas y organizativas de seguridad para evitar la alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado y garantizar así su integridad y seguridad; especialmente las previstas en el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, por el que se aprueba el Reglamento de desarrollo de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de protección de datos de carácter personal. El Prestador del Servicio no será responsable, en ningún caso, de las incidencias que puedan surgir en torno a los datos personales cuando se deriven bien de un ataque o acceso no autorizado a los sistemas de tal forma que sea imposible de detectar por las medidas de seguridad implantadas o bien cuando se deba a una falta de diligencia de los Usuarios en cuanto a la guardia y custodia de sus claves de acceso o de sus propios datos personales.

Veracidad de los datos.- Los Usuarios son responsables de la veracidad de sus datos, comprometiéndose a no introducir datos falsos y a proceder a la modificación de los mismos si fuera necesario.

Política de cookies