Viatges per a estudiantstornar

ANDALUSIA

Tot en autocar sense nits en ruta (6 dies)

Andalusia

Inclou

Modern autocar - Estada en confortable hotel*** a Granada i hostel a Sevilla  en habitacions lliure distribució  -  Règim de Mitja Pensió - 3 professors acompanyants  -  Assegurança  turística amb responsabilitat civil privada - Guies locals de ½ dia a Granada, Sevilla i Còrdova - Talonaris  sorteig viatge per  un finançament de 100.-€ per alumne  - 1 dossier informatiu del viatge pel grup - 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

 

No inclou

Entrades en monuments, museus i parcs  - Extres en hotels  i restaurants.

 

Documentació necessaria

CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS

* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

 

Notes i condicions

La disminució  de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

 

Itinerari

DIA 1 · ORIGEN – VALENCIA - ELX

Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a València. Aturades tècniques varies fins arribar finalment a Elx. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 2 · ELX -- GRANADA

Esmorzar pel matí i sortida cap a Granada. Arribada i descàrrega de maletes a consigna del hostel.  A continuació, passejada a peu pel centre de Granada tot i descobrint cadascun del seus tresors com la Catedral, la Capella  Reial,  el Palau de la Madraza, l’edifici de la Chancilleria i el barri de l’Albayzín. En acabat, sopar i allotjament.

 

DIA 3 · GRANADA – SEVILLA

Esmorzar trobada amb el nostre guia per tal de  visitar la Alhambra de Granada i els Jardins del Generalife. A la tarda, sortida en autocar cap  a Sevilla, ubicada a una  distància de 250 kms de Granada. Arribada i temps per fer una panoràmica en autocar de la ciutat i conèixer així els seus edificis més representatius com la Plaça d’Espanya, el Parc de Maria Luisa, el Pont de San Telm, la Torre del Oro, la Plaça de braus de la Maestranza i els barris de Triana i Los Remedios..  Sopar i allotjament.

 

DIA 4 · SEVILLA

Esmorzar i sortida de nou amb el nostre guia local a peu per tal de conèixer el casc històric de Sevilla amb la Catedral, La Giralda, Real Alcàzar, Palau de San Telm i la  Universitat. A la tarda, passejarem pel famós barri de Santa Cruz. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

DIA 5 · SEVILLA - CÒRDOVA – SUD DE MADRID

Esmorzar i sortida en autocar en direcció a Còrdova on ens reunirem també amb el nostre guia local, disposat a que tothom se’n vagi de Còrdova ben coneixedor de la riquesa de la seva ciutat. D’aquesta ciutat classificada patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, podrem visitar la Mesquita-Catedral, el Barri Jueu, les restes de les muralles i el pont romà amb la Calahorra, una de les antigues portes que donaven accés a la ciutat. Acabades les visites, represa de l’autocar per dirigir-nos cap el sud de la comunitat autònoma de Madrid. Sopar i allotjament.

 

DIA 6 · SUD DE MADRID – SARAGOSSA - ORIGEN

Esmorzar a l’hotel i sortida en autocar cap a Saragossa per tal de passejar i conèixer el seu centre amb la Plaça i Basílica del Pilar. En acabat, continuació del trajecte cap el lloc d’origen.

Per més informació, documentació i altres informacions necessàries per al viatge, visita l'apartat links d'interès del nostre web.

Comparteix-ho...

  • Tel.: 972 10 87 38
  • Móv.: 672 494 483

Viatjar és descobrir, experimentar, és reviure moments inoblidables, és gaudir mentre aprenem i obrir la ment a noves regions i cultures. Però si viatjar ja és per si sol una experiència fantàstica, més ho és encara el fet de fer-ho formant part d'un grup d'amics, on les sensacions s'exalten de manera extraordinaria.

Informació legal
x

Empresa: Viatges Rigatours, SLU

NIF: B-55035356

Adreça: Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona)

Teléfon: 972 10 87 38

E-mail: info@rigatours.es

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Politica de privacidad

Ámbito de aplicación.- La presente política de seguridad afecta a cualquier dato de carácter personal de los usuarios de Internet (en adelante, “los Usuarios”) que visiten la página web http://www.rigatours.es/ (en adelante, “la Página Web”), y cumplimenten los formularios de solicitud de reserva disponibles en la misma. Los datos personales de los Usuarios serán tratados exclusivamente por los anunciantes de la Página Web de acuerdo a su propia política de seguridad. La Página Web es gestionada por Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona) (en adelante, “el Prestador del Servicio”).

Información a los Usuarios de la existencia de fichero y solicitud del consentimiento para el tratamiento automatizado de sus datos: En relación con los datos de carácter personal facilitados por los Usuarios, el Prestador del Servicio, como mero encargado del tratamiento, cumple estrictamente la normativa vigente establecida en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (en adelante, “LOPD”) y demás legislación que la desarrolla.

Finalidad del tratamiento: Los datos personales facilitados por los Usuarios serán tratados por los anunciantes de la Página Web con la finalidad de gestionar su petición, quedando archivados en ficheros de su responsabilidad.

Derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición: Los Usuarios que faciliten sus datos personales, podrán ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, en cualquier momento, solicitándolo por correo postal a los anunciantes de la Página Web y, con carácter subsidiario, ante Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona), incluyendo, copia del DNI o NIF del titular de los datos. En este segundo caso el Prestador del Servicio se limitará a tramitar su solicitud al anunciante que corresponda, según lo establecido en el artículo 26 del Real Decreto 1702/2007.

Seguridad.- El Prestador del Servicio asegura la absoluta confidencialidad y privacidad de los datos personales recogidos y por ello se han adoptado medidas técnicas y organizativas de seguridad para evitar la alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado y garantizar así su integridad y seguridad; especialmente las previstas en el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, por el que se aprueba el Reglamento de desarrollo de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de protección de datos de carácter personal. El Prestador del Servicio no será responsable, en ningún caso, de las incidencias que puedan surgir en torno a los datos personales cuando se deriven bien de un ataque o acceso no autorizado a los sistemas de tal forma que sea imposible de detectar por las medidas de seguridad implantadas o bien cuando se deba a una falta de diligencia de los Usuarios en cuanto a la guardia y custodia de sus claves de acceso o de sus propios datos personales.

Veracidad de los datos.- Los Usuarios son responsables de la veracidad de sus datos, comprometiéndose a no introducir datos falsos y a proceder a la modificación de los mismos si fuera necesario.

Política de cookies