Viatges per a estudiantstornar

BUDAPEST

Avió anada i tornada (5 dies)

Budapest

Inclou

Trasllats en autocar escola - aeroport BCN – escola - Trasllats aeroport Budapest – Hostel – aeroport Budapest -  Estada en confortable hostel al centre en habitacions lliure distribució  -  Règim de mitja pensió - 3 professors acompanyants  -  Assegurança  turística amb responsabilitat civil privada - Guies locals de ½ dia a Budapest i recolzada del Danubi - Talonaris  sorteig viatge per  un finançament de 100.-€ per alumne  - 1 dossier informatiu del viatge pel grup - 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

 

No inclou

Entrades en monuments, museus i parcs  - Extres en hotels i restaurants. Avió Bcn – Budapest  –Bcn. Transport públic.

 

Documentació necessària

CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.


 

Notes i condicions

La disminució  de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. 


Itinerari

DIA 1 · GIRONA– BCN – BUDAPEST

Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Budapest. Arribada, trasllat en autocar cap al nostre hostel. A la tarda, trobada amb el nostre guia local per tal de fer una presentació històrica i turística de la ciutat, començant per la part de Pest, on es troba el Parlament, la Catedral i l’Òpera Nacional. Sopar i allotjament.

DIA 2 · BUDAPEST

Esmorzar  i trobada de nou amb el guia local per traslladar-nos en autocar cap a Buda, ubicada a la part alta de la ciutat, on ens donarà a conèixer la Fortalesa del Castell, el Bastió dels Pescadors, la Catedral de Sant Maties, els Banys Gellert i la panoràmica que ens dona de la ciutat la seva Ciutadella. A la tarda, passejada pel centre peatonal i comercial de la banda de Pest. Sopar i allotjament.

 

DIA 3 · BUDAPEST

Esmorzar i sortida per realitzar la visita a l’interior del Parlament. Acabada la visita, ens dirigirem cap al Mercat central de Budapest, essent un dels edificis més significatius del centre. A la tarda, possibilitat de fer un bany i conèixer l’interior d’algun dels seus preciosos balnearis termals. Sopar i allotjament.

 

DIA 4 · BUDAPEST - RECOLZADA DANUVI

Esmorzar i sortida amb el nostre guia local i autocar per tal de visitar les millors poblacions que conformen la recolzada del Danubi: Eztergom, on es coronà el primer rei d’Hongria, Visegrad, amb les restes del seu castell i muralles i Szentendre, preciosa població turística repleta d’artistes. Acabades les visites, retorn cap Budapest pel sopar i allotjament.

 

DIA 5 · BUDAPEST – BCN

Esmorzar i per a darreres visites i compres per la capital.  En funció de l’hora de sortida de l’avió, trasllat en autocar cap l’aeroport per prendre el vol direcció a BCN. Posteriorment, trasllat en autocar cap a casa.

Per més informació, documentació i altres informacions necessàries per al viatge, visita l'apartat links d'interès del nostre web.

Comparteix-ho...

  • Tel.: 972 10 87 38
  • Móv.: 672 494 483

Viatjar és descobrir, experimentar, és reviure moments inoblidables, és gaudir mentre aprenem i obrir la ment a noves regions i cultures. Però si viatjar ja és per si sol una experiència fantàstica, més ho és encara el fet de fer-ho formant part d'un grup d'amics, on les sensacions s'exalten de manera extraordinaria.

Informació legal
x

Empresa: Viatges Rigatours, SLU

NIF: B-55035356

Adreça: Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona)

Teléfon: 972 10 87 38

E-mail: info@rigatours.es

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Politica de privacidad

Ámbito de aplicación.- La presente política de seguridad afecta a cualquier dato de carácter personal de los usuarios de Internet (en adelante, “los Usuarios”) que visiten la página web http://www.rigatours.es/ (en adelante, “la Página Web”), y cumplimenten los formularios de solicitud de reserva disponibles en la misma. Los datos personales de los Usuarios serán tratados exclusivamente por los anunciantes de la Página Web de acuerdo a su propia política de seguridad. La Página Web es gestionada por Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona) (en adelante, “el Prestador del Servicio”).

Información a los Usuarios de la existencia de fichero y solicitud del consentimiento para el tratamiento automatizado de sus datos: En relación con los datos de carácter personal facilitados por los Usuarios, el Prestador del Servicio, como mero encargado del tratamiento, cumple estrictamente la normativa vigente establecida en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (en adelante, “LOPD”) y demás legislación que la desarrolla.

Finalidad del tratamiento: Los datos personales facilitados por los Usuarios serán tratados por los anunciantes de la Página Web con la finalidad de gestionar su petición, quedando archivados en ficheros de su responsabilidad.

Derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición: Los Usuarios que faciliten sus datos personales, podrán ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, en cualquier momento, solicitándolo por correo postal a los anunciantes de la Página Web y, con carácter subsidiario, ante Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona), incluyendo, copia del DNI o NIF del titular de los datos. En este segundo caso el Prestador del Servicio se limitará a tramitar su solicitud al anunciante que corresponda, según lo establecido en el artículo 26 del Real Decreto 1702/2007.

Seguridad.- El Prestador del Servicio asegura la absoluta confidencialidad y privacidad de los datos personales recogidos y por ello se han adoptado medidas técnicas y organizativas de seguridad para evitar la alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado y garantizar así su integridad y seguridad; especialmente las previstas en el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, por el que se aprueba el Reglamento de desarrollo de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de protección de datos de carácter personal. El Prestador del Servicio no será responsable, en ningún caso, de las incidencias que puedan surgir en torno a los datos personales cuando se deriven bien de un ataque o acceso no autorizado a los sistemas de tal forma que sea imposible de detectar por las medidas de seguridad implantadas o bien cuando se deba a una falta de diligencia de los Usuarios en cuanto a la guardia y custodia de sus claves de acceso o de sus propios datos personales.

Veracidad de los datos.- Los Usuarios son responsables de la veracidad de sus datos, comprometiéndose a no introducir datos falsos y a proceder a la modificación de los mismos si fuera necesario.

Política de cookies