Viatges per a estudiantstornar

ITALIA DEL NORD

Tot autocar i 2 nits en ruta (7 dies)

Inclou

Modern autocar - Despeses de  xofers i autopistes  -  Estada en confortables hotels *** a Lido Jesolo i Montecatini ó hostel a Florència en habitacions lliure distribució  -  Règim de Mitja Pensió - 3 professors acompanyants -  Assegurança  turística amb responsabilitat civil privada - Guies locals de ½ dia a  Florència, Venècia i Verona  - Talonaris  sorteig viatge per  un finançament de 100.-€ per alumne  - 1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

 

No inclou

Entrades en monuments, museus i parcs  - Extres en hotels  i restaurants.

 

Documentació necessaria

CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS

* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

 

Notes i condicions

La disminució  de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

 

Itinerari

DIA 1 · ORIGEN – SIRMIONE

Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a Sirmione, enclavat al mateix llac de Garda. Nit en ruta a l’autocar.

 

DIA 2 · SIRMIONE – VERONA - LIDO

Arribada pel matí a Sirmione i temps per la seva preciosa visita, essent la població més característica del llac. A continuació, sortida cap a Verona on ens reunirem amb el guia local per gaudir del coneixement de la ciutat en la que William Shakespeare s’inspirà en la seva famosa obra. A la tarda, acabarem d’arribar fins a Lido di Jesolo, enclau turístic vora Venècia on farem la nostra estada. Instal·lació, sopar i dormir.

 

DIA 3 · VENÈCIA

Esmorzar i sortida cap a Punta Sabionni on es podrà prendre el vaporetto per tal  de dirigir-nos a Venècia a través de la llacuna veneciana. Arribada, trobada amb el nostre guia local qui ens descobrirà la historia i bellesa d’aquesta gran ciutat amb la Plaça i basíl.lica de San Marc, l’imponent Palau Ducale, l’alçada del Campanile i el preciós indret on es troba el Ponte de Rialto. Al capvespre, retorn amb vaporetto. Sopar i allotjament.

 

DIA 4 · VENECIA – BOLOGNA – FERRARI - MONTECATINI

Esmorzar i sortida en autocar cap a Bologna pel matí per tal de visitar el seu centre històric amb els carrers porticats i la fons de Neptú. A la tarda, sortida cap a Maranello  per tal de visitar el museu de la famosa marca automobilística. Acabada la visita, prosseguirem el trajecte en direcció sud cap a Montecatini Terme. Sopar i allotjament.

 

DIA 5 · FLORÈNCIA

Esmorzar i sortida cap el centre de Florència per trobar-nos amb el guia local per tal de visitar la ciutat amb els seus monuments més destacats: la plaça de la Signoria amb el seu Palau senyorial, la Catedral, el Baptisteri, el Ponte Vecchio...Possibilitat de visitar algun dels seus museus més importants. Al capvespre, pujada fins a la Piazzetta de Miquel àngel per observar la preciosa panoràmica que es contempla de la ciutat. Retorn a Montecatini pel sopar i allotjament.

 

DIA 6 · MONTECATINI – LUCCA - PISA

Esmorzar i sortida en autocar cap a Lucca per conèixer una de les petites joies italianes desconegudes pel públic. A continuació, visitarem Pisa amb el seu casc històric anomenat “Campo Santo” on es troba la Torre Inclinada, la Catedral i el Baptisteri rodejats d’una preciosa catifa de gespa.  Acabades les visites, nit en ruta cap a casa.

 

DIA 7 · ORIGEN

Arribada a casa pel matí.

Per més informació, documentació i altres informacions necessàries per al viatge, visita l'apartat links d'interès del nostre web.

Comparteix-ho...

  • Tel.: 972 10 87 38
  • Móv.: 672 494 483

Viatjar és descobrir, experimentar, és reviure moments inoblidables, és gaudir mentre aprenem i obrir la ment a noves regions i cultures. Però si viatjar ja és per si sol una experiència fantàstica, més ho és encara el fet de fer-ho formant part d'un grup d'amics, on les sensacions s'exalten de manera extraordinaria.

Informació legal
x

Empresa: Viatges Rigatours, SLU

NIF: B-55035356

Adreça: Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona)

Teléfon: 972 10 87 38

E-mail: info@rigatours.es

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Politica de privacidad

Ámbito de aplicación.- La presente política de seguridad afecta a cualquier dato de carácter personal de los usuarios de Internet (en adelante, “los Usuarios”) que visiten la página web http://www.rigatours.es/ (en adelante, “la Página Web”), y cumplimenten los formularios de solicitud de reserva disponibles en la misma. Los datos personales de los Usuarios serán tratados exclusivamente por los anunciantes de la Página Web de acuerdo a su propia política de seguridad. La Página Web es gestionada por Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona) (en adelante, “el Prestador del Servicio”).

Información a los Usuarios de la existencia de fichero y solicitud del consentimiento para el tratamiento automatizado de sus datos: En relación con los datos de carácter personal facilitados por los Usuarios, el Prestador del Servicio, como mero encargado del tratamiento, cumple estrictamente la normativa vigente establecida en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (en adelante, “LOPD”) y demás legislación que la desarrolla.

Finalidad del tratamiento: Los datos personales facilitados por los Usuarios serán tratados por los anunciantes de la Página Web con la finalidad de gestionar su petición, quedando archivados en ficheros de su responsabilidad.

Derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición: Los Usuarios que faciliten sus datos personales, podrán ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, en cualquier momento, solicitándolo por correo postal a los anunciantes de la Página Web y, con carácter subsidiario, ante Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona), incluyendo, copia del DNI o NIF del titular de los datos. En este segundo caso el Prestador del Servicio se limitará a tramitar su solicitud al anunciante que corresponda, según lo establecido en el artículo 26 del Real Decreto 1702/2007.

Seguridad.- El Prestador del Servicio asegura la absoluta confidencialidad y privacidad de los datos personales recogidos y por ello se han adoptado medidas técnicas y organizativas de seguridad para evitar la alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado y garantizar así su integridad y seguridad; especialmente las previstas en el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, por el que se aprueba el Reglamento de desarrollo de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de protección de datos de carácter personal. El Prestador del Servicio no será responsable, en ningún caso, de las incidencias que puedan surgir en torno a los datos personales cuando se deriven bien de un ataque o acceso no autorizado a los sistemas de tal forma que sea imposible de detectar por las medidas de seguridad implantadas o bien cuando se deba a una falta de diligencia de los Usuarios en cuanto a la guardia y custodia de sus claves de acceso o de sus propios datos personales.

Veracidad de los datos.- Los Usuarios son responsables de la veracidad de sus datos, comprometiéndose a no introducir datos falsos y a proceder a la modificación de los mismos si fuera necesario.

Política de cookies