Viatges per a estudiantstornar

Munich i Baviera
Munich i Baviera
Munich i Baviera

MUNICH I BAVIERA

Avió anada i tornada (5 dies)

Munich i Baviera

Inclou

Trasllats en autocar escola - aeroport Gro/Bcn – escola - Trasllats aeropor tMemmingen o Munich – Hostel – aeroport Memmingen o Munich – Autocar privat excursions a Dachau, Linderhof, Neuschwanstein i Salsburg - Estada en confortable hostel en habitacions lliure distribució  -  Règim de Mitja Pensió - 3 professors acompanyants  -  Assegurança  turística amb responsabilitat civil privada - Guies locals de ½ dia a Munich, Dachau, Neuschwanstein i Salzburg - Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne  -  1 dossier informatiu del viatge pel grup - 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

 

No inclou

Entrades en monuments, museus, parcs i vaixells  - Extres en hotels i restaurants. Avió Gro/Bcn –Memmingen o Munich– Gro/Bcn.

 

Documentació necessària

CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS
* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consolat corresponent.
 

Notes i condicions

La disminució  de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aèria. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites. 

Itinerari

 

Dia 1.  Origen –Aeroport Gro/Bcn - Munich

Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de Bcn per prendre l’avió en direcció a Munich. Arribada, represa d’equipatge i trobada amb l’autocar que ens portarà cap el hostel per deixar les maletes. A continuació, trobada amb el guia local qui ens farà una presentació històrica-cultural de la ciutat tot i passejant per la Marienplatz, la Catedral, el mercat Viktualienmarken i la típica cerveseria Hofbraühaus.Sopar i allotjament.

 

Dia 2. Munich – Dachau – Tour Tercer Reich

Esmorzar i sortida en autocar cap al Camp de Concetració de Dachau. Temps per la seva histórica visita i retorncap a Munich.

 

A la tarda, efectuarem la visita anomenada “Tercer Reich” on descobrirem els escenaris originals on succeïren molts esdeveniments durant l’època d’Adolf Hitler:  El Palau de Justicia on es jutjaren els opositors al règim, la Casa d’Arton es trobaven les oficines del Führer, els monuments a la resistència i la Universitat des d’on els germans Scholl foren descoberts mentres llençaven els seus fulls propagandístics clandestinament. En acabat, sopar i allotjament.

 

Dia3. Munich – Castell Linderhof - Castell Neuschwanstein

Esmorzar i sortida en autocar de nou pel matí per la visita a dos dels millors castells construïts per l’anomenat Rei “Boig” de Baviera: Linderhof i sobretot, Neuschweinstein. Temps per la seva visita i retorn en direcció a Munic. Instal·lació, sopar i allotjament.
 

Dia 4. Munich - Salzburg

Esmorzar i sortida en autocar cap a Salzburg, ciutat bressol del compositor Wolfgang Amadeus Mozart. Temps per a conèixer el seu casc històric amb els jardins de Mirabello, la seva catedral i l’exterior del seu Castell. 

 

En acabat, retorn cap a Munich pel sopar i allotjament.

Dia 5. Munich- Aeroport de Gro/Bcn - Origen

Esmorzar i temps per a darrerers passejos i compres per la capital. Pels amants del futbol, possibilitat d’organitzar una visita a l’Allienz Arena, camp de futbol del Bayernde Munich. En funció de l’hora del vol, sortida en autocar cap l’aeroport pel vol cap a Gro/Bcn. Un cop arribats, trasllat en autocar cap el lloc d’origen.
 

Per més informació, documentació i altres informacions necessàries per al viatge, visita l'apartat links d'interès del nostre web.

Comparteix-ho...

  • Tel.: 972 10 87 38
  • Móv.: 672 494 483

Viatjar és descobrir, experimentar, és reviure moments inoblidables, és gaudir mentre aprenem i obrir la ment a noves regions i cultures. Però si viatjar ja és per si sol una experiència fantàstica, més ho és encara el fet de fer-ho formant part d'un grup d'amics, on les sensacions s'exalten de manera extraordinaria.

Informació legal
x

Empresa: Viatges Rigatours, SLU

NIF: B-55035356

Adreça: Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona)

Teléfon: 972 10 87 38

E-mail: info@rigatours.es

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Politica de privacidad

Ámbito de aplicación.- La presente política de seguridad afecta a cualquier dato de carácter personal de los usuarios de Internet (en adelante, “los Usuarios”) que visiten la página web http://www.rigatours.es/ (en adelante, “la Página Web”), y cumplimenten los formularios de solicitud de reserva disponibles en la misma. Los datos personales de los Usuarios serán tratados exclusivamente por los anunciantes de la Página Web de acuerdo a su propia política de seguridad. La Página Web es gestionada por Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona) (en adelante, “el Prestador del Servicio”).

Información a los Usuarios de la existencia de fichero y solicitud del consentimiento para el tratamiento automatizado de sus datos: En relación con los datos de carácter personal facilitados por los Usuarios, el Prestador del Servicio, como mero encargado del tratamiento, cumple estrictamente la normativa vigente establecida en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (en adelante, “LOPD”) y demás legislación que la desarrolla.

Finalidad del tratamiento: Los datos personales facilitados por los Usuarios serán tratados por los anunciantes de la Página Web con la finalidad de gestionar su petición, quedando archivados en ficheros de su responsabilidad.

Derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición: Los Usuarios que faciliten sus datos personales, podrán ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, en cualquier momento, solicitándolo por correo postal a los anunciantes de la Página Web y, con carácter subsidiario, ante Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona), incluyendo, copia del DNI o NIF del titular de los datos. En este segundo caso el Prestador del Servicio se limitará a tramitar su solicitud al anunciante que corresponda, según lo establecido en el artículo 26 del Real Decreto 1702/2007.

Seguridad.- El Prestador del Servicio asegura la absoluta confidencialidad y privacidad de los datos personales recogidos y por ello se han adoptado medidas técnicas y organizativas de seguridad para evitar la alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado y garantizar así su integridad y seguridad; especialmente las previstas en el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, por el que se aprueba el Reglamento de desarrollo de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de protección de datos de carácter personal. El Prestador del Servicio no será responsable, en ningún caso, de las incidencias que puedan surgir en torno a los datos personales cuando se deriven bien de un ataque o acceso no autorizado a los sistemas de tal forma que sea imposible de detectar por las medidas de seguridad implantadas o bien cuando se deba a una falta de diligencia de los Usuarios en cuanto a la guardia y custodia de sus claves de acceso o de sus propios datos personales.

Veracidad de los datos.- Los Usuarios son responsables de la veracidad de sus datos, comprometiéndose a no introducir datos falsos y a proceder a la modificación de los mismos si fuera necesario.

Política de cookies