Viatges per a estudiantstornar

PORTUGAL

Avió anada i tornada (5 dies)

Portugal

Inclou

Trasllat escola – aeroport – escola – Trasllat aeroport Lisboa – hotel  / aeroport Porto - Estada en confortables hostels en habitacions lliure distribució  -  Règim de Mitja Pensió - 3 professors acompanyants -  Assegurança  turística amb responsabilitat civil privada – Guies locals de ½ dia - Talonaris sorteig viatge per un finançament de 100.-€ per alumne - escola - 1 dossier informatiu del viatge pel grup - 1 bossa porta documents pel coordinador + 1 carpeta porta documents amb tota informació detallada.

 

No inclou

Entrades en monuments, museus i parcs  - Extres en hotels  i restaurants. Avió Bcn – Lisboa – Bcn. Transport públic.

 

Documentació necessaria

CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS

* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

 

Notes i condicions

La disminució  de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals al notre web. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

 

Itinerari

DIA 1er: AEROPORT BCN – LISBOA

Sortida de l’escola en direcció a l’aeroport de BCN per prendre l’avió en direcció a Lisboa.  Arribada, represa d’equipatge i trasllat cap al hostel. A continuació, ens dirigirem cap al centre per observar la magnitud de la ciutat amb la Plaça i monument de Marquès de Pompal, el Monasterio de los Jeronimos, la Torre de Belem, el monument als Descobridors. Sopar i allotjament.

 

DIA 2on: LISBOA

Esmorzar i sortida de nou al matí per seguir coneixent la ciutat, aquesta vegada la part baixa i més cèntrica amb la Plaça del Rossio i la popular zona comercial de Chiado, l’Elevador de Santa Justa, i el barri de l’Alfama, llegat cultural i empremta del pas dels diferents pobles en la història de la ciutat. A la tarda, recomanem una passejada en tramvia per l’interior del casc històric. Sopar i allotjament.

 

DIA 3er: LISBOA -  COIMBRA - PORTO

Esmorzar i sortida en autocar cap a Coïmbra per tal de visitar el seu casc històric i la seva Universitat on es troba la coneguda i històrica biblioteca de gran valor tant artístic com en contingut. Continuarem cap a Porto per tal d’arribar i instal·lar-nos en l’hotel. Sopar i allotjament.

 

DIA 4art: PORTO

Esmorzar i sortida cap el centre per tal de passejar i descobrir el centre d’aquesta ciutat, amb el pont de ferro de Eiffel, el casc urbà i el seu riu on es troben tot un conjunt de bodegues de vi de Porto que li donen el nom a la ciutat. Sopar i allotjament.

 

DIA 5è: PORTO – AEROPORT BCN/GRO - ORIGEN

Esmorzar i temps per fer les darreres compres i passejos per la ciutat. En  funció de l’hora de sortida del vol, trasllat cap l’aeroport per prendre el vol cap a BCN. Arribada a l’aeroport de BCN i fi dels nostres serveis.

Per més informació, documentació i altres informacions necessàries per al viatge, visita l'apartat links d'interès del nostre web.

Comparteix-ho...

  • Tel.: 972 10 87 38
  • Móv.: 672 494 483

Viatjar és descobrir, experimentar, és reviure moments inoblidables, és gaudir mentre aprenem i obrir la ment a noves regions i cultures. Però si viatjar ja és per si sol una experiència fantàstica, més ho és encara el fet de fer-ho formant part d'un grup d'amics, on les sensacions s'exalten de manera extraordinaria.

Informació legal
x

Empresa: Viatges Rigatours, SLU

NIF: B-55035356

Adreça: Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona)

Teléfon: 972 10 87 38

E-mail: info@rigatours.es

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Politica de privacidad

Ámbito de aplicación.- La presente política de seguridad afecta a cualquier dato de carácter personal de los usuarios de Internet (en adelante, “los Usuarios”) que visiten la página web http://www.rigatours.es/ (en adelante, “la Página Web”), y cumplimenten los formularios de solicitud de reserva disponibles en la misma. Los datos personales de los Usuarios serán tratados exclusivamente por los anunciantes de la Página Web de acuerdo a su propia política de seguridad. La Página Web es gestionada por Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona) (en adelante, “el Prestador del Servicio”).

Información a los Usuarios de la existencia de fichero y solicitud del consentimiento para el tratamiento automatizado de sus datos: En relación con los datos de carácter personal facilitados por los Usuarios, el Prestador del Servicio, como mero encargado del tratamiento, cumple estrictamente la normativa vigente establecida en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (en adelante, “LOPD”) y demás legislación que la desarrolla.

Finalidad del tratamiento: Los datos personales facilitados por los Usuarios serán tratados por los anunciantes de la Página Web con la finalidad de gestionar su petición, quedando archivados en ficheros de su responsabilidad.

Derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición: Los Usuarios que faciliten sus datos personales, podrán ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, en cualquier momento, solicitándolo por correo postal a los anunciantes de la Página Web y, con carácter subsidiario, ante Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona), incluyendo, copia del DNI o NIF del titular de los datos. En este segundo caso el Prestador del Servicio se limitará a tramitar su solicitud al anunciante que corresponda, según lo establecido en el artículo 26 del Real Decreto 1702/2007.

Seguridad.- El Prestador del Servicio asegura la absoluta confidencialidad y privacidad de los datos personales recogidos y por ello se han adoptado medidas técnicas y organizativas de seguridad para evitar la alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado y garantizar así su integridad y seguridad; especialmente las previstas en el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, por el que se aprueba el Reglamento de desarrollo de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de protección de datos de carácter personal. El Prestador del Servicio no será responsable, en ningún caso, de las incidencias que puedan surgir en torno a los datos personales cuando se deriven bien de un ataque o acceso no autorizado a los sistemas de tal forma que sea imposible de detectar por las medidas de seguridad implantadas o bien cuando se deba a una falta de diligencia de los Usuarios en cuanto a la guardia y custodia de sus claves de acceso o de sus propios datos personales.

Veracidad de los datos.- Los Usuarios son responsables de la veracidad de sus datos, comprometiéndose a no introducir datos falsos y a proceder a la modificación de los mismos si fuera necesario.

Política de cookies