Viatges per a estudiantstornar

ROMA

Anada en avió i tornada en creuer (5 dies)

Inclou

Trasllats autocar escola – aeroport Barcelona / Port Barcelona – escola - Modern autocar per fer els trasllats i excursions indicades en l’itinerari -  Estada en confortable complex turístic a Roma en habitacions lliure distribució  -  Règim de Mitja Pensió - 3 professors acompanyants  -  Assegurança  turística amb responsabilitat civil privada - Guies locals de ½ dia a  Roma - Talonaris  sorteig viatge per  un finançament de 100.-€ per alumne  -  1 dossier informatiu del viatge pel grup. 1 bossa portadocuments pel coordinador + 1 carpeta portadocuments amb tota informació detallada.

 

No inclou

Entrades en monuments, museus i parcs  - Extres en hotels i restaurants. Avió GRO / BCN - Itàlia. Preu dinar o sopar al creuer:  11.-€ per àpat. Transport públic.

 

 

Documentació necessaria

CARNET IDENTITAT (NO NIE) + PERMIS PATERN MENORS 18 ANYS

* Pels alumnes extracomunitaris, preguem consultar el consulat corresponent.

 

Notes i condicions

 La disminució  de 2 o més alumnes del total pressupostat suposarà un increment de preu als demés viatgers. Per política de cancel·lacions, preguem consultar les condicions generals del nostre web. En cas de viatge en avió, els bitllets comprats no són reemborsables després del seu pagament. Canvis de nom són possibles previ pagament de penalització per part de la companyia aérea. L’itinerari mostrat és a títol d’exemple, podent-se variar l’ordre de les visites.

 

Itinerari

DIA 1 · ORIGEN – GRO/BCN – ROMA

Sortida del lloc d’origen en autocar en direcció a l’aeroport de GRO/BCN per tal de prendre l’avió en direcció a Roma. Arribada i trasllat cap el complex turístic per deixar les maletes. A continuació, sortida cap el centre de Roma per tal de trobar-nos amb el nostre guia local i disposar d’una presentació de la ciutat a través de la seva part més històrica amb el Coliseu, Arc de triomf, Circ Màxim, Fòrum Imperial i Capitoli. Acabades les visites, retorn cap el complex turístic pel sopar i l’allotjament.

 

DIA 2 · ROMA

Esmorzar i trasllat de nou en autocar cap el centre per trobar-nos  amb el nostre guia en el Vaticà per visitar aquest Estat independent amb els seus Museus Vaticans, Plaça i Basílica de San Pere i Castell de Sant Angello. A la tarda, passejada pel centre de la ciutat per descobrir llocs amb l’encant artístic de la Fontana de Trevi, la Piazza Navonna, Piazza d’Espagna i el Panteó. Tornada en autocar pel sopar i allotjament.  

 

DIA 3 · ROMA

Esmorzar i trasllat en autocar cap el centre on ens trobarem amb el guia local per visitar el parc de Villa Borghese i la seva Galleria Borghese on es troben varies escultures de l’artista Bernini com ara El rapte de Proserpina,  Apolo i Dafne o el David, de bellesa i detall insuperable. A la tarda, passejada per Via Veneto, lloc que disposà de tot el glamour de Roma durant l’època del cineasta Italià Federico Fellini retratat en la pel·lícula “La dolce Vita”. Retorn en autocar pel sopar i allotjament.

 

DIA 4 · ROMA – CIVITAVECCIA

Esmorzar i sortida de nou cap el centre per visitar alguna de les grans basíliques romanes com ara San joan de Laterà o San Pietro in Vincoli. A la tarda, temps per darreres compres i passejos pel centre abans de dirigir-nos cap el port de Civitavecchia on embarcarem en el fabulós creuer replet de serveis com cinema, discoteca, entreteniments varis....Nit a bord direcció a Barcelona.

 

DIA 5 · BARCELONA – ORIGEN

Arribada a Barcelona a la tarda i trasllat posterior cap a casa.

 

Per més informació, documentació i altres informacions necessàries per al viatge, visita l'apartat links d'interès del nostre web.

Comparteix-ho...

  • Tel.: 972 10 87 38
  • Móv.: 672 494 483

Viatjar és descobrir, experimentar, és reviure moments inoblidables, és gaudir mentre aprenem i obrir la ment a noves regions i cultures. Però si viatjar ja és per si sol una experiència fantàstica, més ho és encara el fet de fer-ho formant part d'un grup d'amics, on les sensacions s'exalten de manera extraordinaria.

Informació legal
x

Empresa: Viatges Rigatours, SLU

NIF: B-55035356

Adreça: Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona)

Teléfon: 972 10 87 38

E-mail: info@rigatours.es

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Politica de privacidad

Ámbito de aplicación.- La presente política de seguridad afecta a cualquier dato de carácter personal de los usuarios de Internet (en adelante, “los Usuarios”) que visiten la página web http://www.rigatours.es/ (en adelante, “la Página Web”), y cumplimenten los formularios de solicitud de reserva disponibles en la misma. Los datos personales de los Usuarios serán tratados exclusivamente por los anunciantes de la Página Web de acuerdo a su propia política de seguridad. La Página Web es gestionada por Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona) (en adelante, “el Prestador del Servicio”).

Información a los Usuarios de la existencia de fichero y solicitud del consentimiento para el tratamiento automatizado de sus datos: En relación con los datos de carácter personal facilitados por los Usuarios, el Prestador del Servicio, como mero encargado del tratamiento, cumple estrictamente la normativa vigente establecida en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (en adelante, “LOPD”) y demás legislación que la desarrolla.

Finalidad del tratamiento: Los datos personales facilitados por los Usuarios serán tratados por los anunciantes de la Página Web con la finalidad de gestionar su petición, quedando archivados en ficheros de su responsabilidad.

Derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición: Los Usuarios que faciliten sus datos personales, podrán ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, en cualquier momento, solicitándolo por correo postal a los anunciantes de la Página Web y, con carácter subsidiario, ante Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona), incluyendo, copia del DNI o NIF del titular de los datos. En este segundo caso el Prestador del Servicio se limitará a tramitar su solicitud al anunciante que corresponda, según lo establecido en el artículo 26 del Real Decreto 1702/2007.

Seguridad.- El Prestador del Servicio asegura la absoluta confidencialidad y privacidad de los datos personales recogidos y por ello se han adoptado medidas técnicas y organizativas de seguridad para evitar la alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado y garantizar así su integridad y seguridad; especialmente las previstas en el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, por el que se aprueba el Reglamento de desarrollo de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de protección de datos de carácter personal. El Prestador del Servicio no será responsable, en ningún caso, de las incidencias que puedan surgir en torno a los datos personales cuando se deriven bien de un ataque o acceso no autorizado a los sistemas de tal forma que sea imposible de detectar por las medidas de seguridad implantadas o bien cuando se deba a una falta de diligencia de los Usuarios en cuanto a la guardia y custodia de sus claves de acceso o de sus propios datos personales.

Veracidad de los datos.- Los Usuarios son responsables de la veracidad de sus datos, comprometiéndose a no introducir datos falsos y a proceder a la modificación de los mismos si fuera necesario.

Política de cookies