Viatges per a adultstornar

SICÍLIA

Avió anada i tornada (8 dies)

Sicília

Dia 1r.  07/NOV ORIGEN – AEROPORT BARCELONA – PALERMO     

Sortida en autocar dels diferents punts de sortida en direcció a l’aeroport de Barcelona. Check-in de maletes en el mostrador de la companyia aèria i sortida en el vol regular de la companyia Ryan Air en direcció a Sicilia, fent una escala a Roma. 

Arribada a Palermo, trobada amb la nostra guia de la illa qui ens donarà la benvinguda i ens acompanyarà al restaurant on dinarem.

En acabat, ens dirigirem cap el centre per realitzar un tour panoràmic de Palermo i els seu principals monuments tals com el Palau Normand amb la Capella Palatina, la preciosa Catedral i l’església de Santa Maria dell’ammiraglio.

Temps per instal·lar-nos en les habitacions del nostre hotel. Sopar i allotjament.

 

Dia 2n. 08/NOV PALERMO – MONTE PELLEGRINO – MONREALE    

Esmorzar a l’hotel. Al matí pujarem cap el “Monte Pellegrino”. Al capdamunt del turó, amparat entre dues crestes, es troba el santuari de Santa Rosalia que custodia les restes de la Patrona de la ciutat. I completarem la jornada arribant a Mondello que es caracteritza per disposar una preciosa platja mediterrània, de fina sorra i aigües turqueses, així com diverses villes d’estil liberty.

Continuarem cap a Monreale on dinarem en restaurant local. A la tarda, visitarem Monreale amb la seva esplèndida Catedral, anomenat el temple “més bonic del Món”. Magníficament decorada i amb una fantàstica vista a la Conca D’or, es tracta d’un dels grans monuments de la Sicília Normanda. Fundada l’any 1.172 pel rei normand Guillem II, fou cedida a un monestir benedictí i en el seu interior, sobresurten impressionants mosaics d’artistes sicilians i bizantins. Preciós és també el seu claustre interior amb un recull de petites estàtues amb un treball excepcional.

Retorn a Palermo per disposar d’una mica de temps lliure pel centre. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

Dia 3r. 09/NOV PALERMO – ERICE - SEGESTA  

Esmorzar a l’hotel. Pel matí, sortida en autocar cap a la preciosa població medieval d’Erice, ubicada a 751 metres d’alçada al capdamunt del turó San Giuliano. El panorama que s’obté des de la població és sense cap mena de dubte un dels més bonics de Sicilia, amb vistes a les salines de Trapani i les illes Egadi al fons.

Temps per la seva visita i dinar en restaurant. 

A la tarda, el nostre recorregut ens portarà fins a Segesta. Situada en mig d’un paratge eminentment rupestre, l’antiga ciutat grega de Segesta sembla tutelada pels ramats de pastors.

Visitarem el seu teatre construït a meitat del segle III a. C. al capdamunt del “Monte Barbaro”, a 400 mts sobre el nivell del mar. Disposa de 20 fileres de seients amb una capacitat per a uns 3000 espectadors.

I gaudirem del seu temple, que, ubicat a les afores de la ciutat, fou construït en el segle V a. C. en estil dòric. El temple impacte per la seva solidesa i pel meravellós paisatge natural que el voreja. 

Retorn cap a Palermo pel sopar i allotjament.

 

Dia 4t. 10/NOV PALERMO –  SELINUNTE - AGRIGENTO 

Esmorzar a l’hotel. Pel matí, sortida de nou amb el nostre autocar cap a Selinunte per tal de visitar amb la nostra guia el seu parc arqueològic. Després de la visita, ens dirigirem cap a una casa rural on a banda de dinar, degustarem l’oli d’oliva de la seva pròpia producció. 

Posteriorment, ens dirigirem cap a Agrigento, anomenada la “Ciutat més bonica dels mortals”, on, avui dia es poden encara admirar 10 temples dòrics en l’anomenat “Vall dels Temples”. Un complex arqueològic que no ens podem perdre. Temps per la seva preciosa visita.

Instal·lació en el nostre hotel, sopar i allotjament.

 

Dia 5è. 11/NOV AGRIGENTO – PIAZZA ARMERINA - CATANIA  

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí ens desplaçarem cap a Piazza Armerina per tal de visitar l’esplèndida Villa Romana del Casale qui, ubicada en el mateix cor de Sicília és un molt important exemple de l’època romana on podrem observar els preciosos mosaics que representen les costums d’aquell temps. 

Dinar en  restaurant local de la zona i a la tarda continuació del nostre recorregut d’avui cap a Catània on, en arribar, disposarem d’una visita panoràmica a peu del centre històric de la ciutat. Catània, la ciutat més important de la costa oriental, es caracteritza funamentalment per la construcció dels seus edificis en material de pedra volcànica, qui donen a la ciutat un aspecte grisós.

Arribada, instal·lació en les habitacions del nostre hotel, sopar i allotjament.

 

Dia 6è. 12/NOV CATANIA – ETNA - TAORMINA  

Esmorzar a l’hotel. Al matí, si les condicions meteorològiques ho permeten, sortirem cap l’Etna, el major volcà  el major volcà d’Europa i un dels més actius del món. La seva poderosa i grandiosa mola s’aixeca fins a 3.300 mts entre les valls dels rius Alcántara i Simeto, cobrint una superfície de 1.600 km2. L’espectacle natural que ofereix tot el territori en el que es troba el volcà ha inspirat  la fantasia i els mites dels clàssics i ha ofert motius poètics als grans de la literatura de tots els temps. (La visita guiada s’efectua per la capçalera i meitat de la muntanya però hi ha la possibilitat opcionalment de pujar fins a 2.900 metres pagant l’import de 66.-€ per persona in situ).

Acabada la visita, dinarem  en restaurant i ens dirigirem cap a Taormina,  la ciutat amb prop de 10.000 habitants, ha tingut un extraordinari desenvolupament en el segle XX, convertint-se en una famosa localitat turística internacional. El seu paisatge, juntament amb les columnes del temple dels Dioscurs d’Agrigento, les cúpules àrabs de Sant Giovanni degli Eremiti del duomo de Mesina, són, en la imaginació col·lectiva, les metes turístiques més buscades. Un dels punts més visitats de la ciutat és sense dubte l’escenari on es troba situat el teatre, amb el fondo del Etna i el mar. El mateix teatre és esplèndid, essent el segon teatre clàssic de Sicília, després del de Siracusa, amb capacitat per a 5.400 persones. 

En acabat, retorn cap l’hotel pel sopar i l’allotjament.

 

Dia 7r. 13/OCT CATÀNIA – NOTO - SIRACUSA 

Esmorzar a l’hotel. Al matí sortida cap a Noto on visitarem la Catedral del Barroc Sicilià on, 

des de fa poc temps es pot admirar la Catedral totalment renovada després de varis anys de restauració.

Acabada la visita ens dirigirem a Siracusa, per dinar en restaurant. 

Siracusa, és la ciutat més gran de l’antiguitat fundada en el 734-733 a.c. antigament anomenada Syraka. La vila s’estén al llarg del mar, junt a la illa d’Ortigia, unida a terra ferma per un pont i ofereix al visitant les restes del seu esplendorós passat: el temple de Minerva transformat en Catedral Cristiana, la llegendària Font d’Arethusa, el Temple d’Apollo, el Teatre Grec i l’Amfiteatre Romà ubicat prop de les Latomie, l’Orecchio di Dionisio. 

Acabada la visita, retorn cap l’hotel pel sopar i l’allotjament al nostre hotel.

 

Dia 8è. 14/NOV CATANIA –  AEROPORT BARCELONA 

Esmorzar a l’hotel. Temps per a darreres compres per la ciutat fins l’hora de traslladar-nos cap l’aeroport. Check-in de maletes als mostradors de la companyia Vueling i sortida amb el vol de les 14:05h en direcció a Barcelona. Arribada a Barcelona a les 16:20h i fi dels nostres serveis.

 

Nota: L’ordre de les visites podría variar mantenint-se sempre el contingut de les mateixes.

Dates:

Des de 07/11/2017
Fins a 14/11/2017

INCLOU:

- Bitllet avió línia regular Barcelona – Palermo via Roma.

- Bitllet avió línia regular Catania – Barcelona.

- Modern autocar per efectuar tots els trasllats visites i excursions tot el viatge.

- Despeses de xofers i autopistes.

- Estada en hotels 4* en habitacions dobles amb bany/dutxa.

- Règim de pensió completa en hotels i restaurants locals.

- Begudes en tots els àpats (aigua, copa de vi i cafè en dinars, aigua i copa de vi 

  als sopars.

- Entrades en totes les visites previstes en el recorregut.

- Guia acompanyant i local siciliana tot el viatge.

- Auriculars inclosos tot el viatge.

- Assegurança turística de viatge i cancel·lació. 

- Taxes d’aeroport.

- Iva i impostos.

- Taxa turística als hotels.

 

NO INCLOU:

- Altres activitats no mencionades.

- Extres en hotels i restaurants.

- Maleters als hotels.

- Propines.

Per més informació, documentació i altres informacions necessàries per al viatge, visita l'apartat links d'interès del nostre web.

Comparteix-ho...

  • Tel.: 972 10 87 38
  • Móv.: 672 494 483

Viatjar és descobrir, experimentar, és reviure moments inoblidables, és gaudir mentre aprenem i obrir la ment a noves regions i cultures. Però si viatjar ja és per si sol una experiència fantàstica, més ho és encara el fet de fer-ho formant part d'un grup d'amics, on les sensacions s'exalten de manera extraordinaria.

Informació legal
x

Empresa: Viatges Rigatours, SLU

NIF: B-55035356

Adreça: Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona)

Teléfon: 972 10 87 38

E-mail: info@rigatours.es

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Politica de privacidad

Ámbito de aplicación.- La presente política de seguridad afecta a cualquier dato de carácter personal de los usuarios de Internet (en adelante, “los Usuarios”) que visiten la página web http://www.rigatours.es/ (en adelante, “la Página Web”), y cumplimenten los formularios de solicitud de reserva disponibles en la misma. Los datos personales de los Usuarios serán tratados exclusivamente por los anunciantes de la Página Web de acuerdo a su propia política de seguridad. La Página Web es gestionada por Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona) (en adelante, “el Prestador del Servicio”).

Información a los Usuarios de la existencia de fichero y solicitud del consentimiento para el tratamiento automatizado de sus datos: En relación con los datos de carácter personal facilitados por los Usuarios, el Prestador del Servicio, como mero encargado del tratamiento, cumple estrictamente la normativa vigente establecida en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (en adelante, “LOPD”) y demás legislación que la desarrolla.

Finalidad del tratamiento: Los datos personales facilitados por los Usuarios serán tratados por los anunciantes de la Página Web con la finalidad de gestionar su petición, quedando archivados en ficheros de su responsabilidad.

Derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición: Los Usuarios que faciliten sus datos personales, podrán ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, en cualquier momento, solicitándolo por correo postal a los anunciantes de la Página Web y, con carácter subsidiario, ante Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona), incluyendo, copia del DNI o NIF del titular de los datos. En este segundo caso el Prestador del Servicio se limitará a tramitar su solicitud al anunciante que corresponda, según lo establecido en el artículo 26 del Real Decreto 1702/2007.

Seguridad.- El Prestador del Servicio asegura la absoluta confidencialidad y privacidad de los datos personales recogidos y por ello se han adoptado medidas técnicas y organizativas de seguridad para evitar la alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado y garantizar así su integridad y seguridad; especialmente las previstas en el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, por el que se aprueba el Reglamento de desarrollo de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de protección de datos de carácter personal. El Prestador del Servicio no será responsable, en ningún caso, de las incidencias que puedan surgir en torno a los datos personales cuando se deriven bien de un ataque o acceso no autorizado a los sistemas de tal forma que sea imposible de detectar por las medidas de seguridad implantadas o bien cuando se deba a una falta de diligencia de los Usuarios en cuanto a la guardia y custodia de sus claves de acceso o de sus propios datos personales.

Veracidad de los datos.- Los Usuarios son responsables de la veracidad de sus datos, comprometiéndose a no introducir datos falsos y a proceder a la modificación de los mismos si fuera necesario.

Política de cookies