Viatges per a adultstornar

VIENA I BUDAPEST

Avió anada i tornada (6 dies)

Viatja a Viena i Budapest amb els teus amics

 

Dia 1r. 02/OCT LA BISBAL E. – AEROPORT GIRONA – BRATISLAVA - VIENA  
Sortida en autocar de l’Avinguda Josep Irla (parada bus davant escola Joan de Margarit) a les 03:30h i 03:45h de la matinada del pàrquing de l’antic camp de futbol de la Bisbal en direcció a Girona per a recollir la resta dels participants i dirigir-nos cap l’aeroport de Girona. Arribada, check-in de maletes en el mostrador de la companyia Ryan Air i sortida en el vol regular de les 06:35h per arribar a l’aeroport de Bratislava a les 08:50h. Trobada amb el nostre autocar i sortida en direcció a Viena. 
Arribada i recollida de la nostra guia local per tal de donar-nos la benvinguda al país i a la capital i fer-nos una panoràmica completa amb l’autocar tot i donant-nos una explicació històrica, cultual i turística de la ciutat. Recorrerem l’anomenada Ringstrasse, l’anell que circumval·la el centre històric de la ciutat tot i observant els edificis més emblemàtics com l’Ajuntament, l’Òpera, el Museu d’Història Natural, el Museu de les Arts Aplicades, el Museu de Belles Arts i l’StadtPark, conformant una de les avingudes més boniques de tot Europa.
Acabat el passeig, ens dirigirem cap el nostre hotel per dinar en restaurant. Posteriorment, repartiment de claus i instal·lació en les nostres habitacions per un merescut descans.
Entrada la tarda i acompanyats de la nostra guia, efectuarem la descoberta a peu del casc històric de la ciutat tot i passejant pel centre peatonal “InnereStadt” i observant la famosa Catedral de Sant Esteve, el Palau d’hivern Imperial Hofburg, els preciosos carrers comercials que formen el nucli històric i l’Stadtpark on es troba l’estàtua dorada del famós compositor Strauss banyada en pa d’or, un dels monuments més fotografiats de tot Viena.
Acabat el passeig, retornarem cap l’hotel. Sopar en restaurant, descans i allotjament.

 

Dia 2n. 03/OCT VIENA  

Esmorzar a l’hotel i sortida amb el nostre autocar i guia local en direcció a l’espectacular Palau de Schonbrün, antiga residència d’estiu de l’Emperador i l’Emperatriu “Sissí”. Visitarem les seves cambres més representatives, decorades en estil rococó i que criden l’atenció per la seva sumptuositat i riquesa, com és el cas dels salons oficials o la Gran Galeria, utilitzada per a celebrar els banquets imperials. El nostre guia aprofitarà la visita per comentar multitud de detalls que tingueren lloc en aquest palau durant l’època en que la cort gaudia del seu màxim esplendor.

Acabada la visita pels seus interiors, disposarem de temps per a passejar lliurement una estona pels seus jardins, d’una bellesa excepcional.

Temps per dinar en restaurant. A la tarda, la nostra visita ens portarà cap el famós Parc Prater, espai lúdic i d’esbarjo dels vienesos per descansar del ritme cotidià, on podrem pujar a la famosa Noria Ferries, la mateixa que immortalitzà la película “El Tercer Hombre”, tot un clàssic, i des d’on podrem gaudir d’una panoràmica de la ciutat.

Acabada la visita, ens dirigirem de nou cap el centre per tal de conèixer algunes mostres de l’arquitectura del prestigiós arquitecte Hundetwasser, qui seguí l’estil Jugendstyle, l’equivalent a Catalunya al Modernisme, construïnt diversos edificis d’una singularitat fora del comú.

Retorn al nostre hotel per prepara-nos per assistir a un concert de Strauss i Mozart i solistes de ballet i valsos, un combinat preciós que ens farà passar una vetllada molt agradable. Sopar tard en el seu retorn, descans i allotjament. 

 

Dia 3r. 04/OCT VIENA  

Esmorzar i temps disponible fins a les 12:00 per fer darreres compres i passejos pel centre de Viena. A les 12:00h, carregada de maletes al nostre autocar per tal de sortir en direcció al peculiar barri de Grinzing, una petita població ubicada a la perifèria nord de Viena que des de 1891 forma part ja de la ciutat. 

Grinzing és famosa per les seves “Heurigers”, tabernes tradicionals on es serveix vi jove produït pels viticultors vienesos i dels municipis que la voregen i menjar casolà, molt sovint acompanyat de música popular en directe. 

Les cases d’aquest barri són molt boniques i guarden un encant especial.

Dinar en un dels seus restaurants i en acabat, sortida en direcció a Budapest. 

Arribada a Budapest, repartiment de claus de les habitacions del nostre hotel i temps per un petit descans.

Posteriorment, sopar en el restaurant de l’hotel i allotjament.

 

Dia 4t. 05/OCT BUDAPEST  

Esmorzar a l’hotel. Trobada amb el nostre guia local húngar qui ens donarà la benvinguda al seu país i a la seva ciutat. Pel matí començarem la visita de la part de Pest, la part baixa de la ciutat. Visitarem el seu impressionant Parlament, essent el tercer parlament més gran del món i passejarem pel centre històric de la ciutat tot i descobrint la grandesa de la seva Òpera, la Catedral, el famós Pont de les cadenes, les seves places, les grans avingudes comercials Vàci Utca i Andrássy i la Plaça dels Herois entre altres.

Aturada per dinar en restaurant.

La tarda la dedicarem a conèixer la part alta de la ciutat, la part de Buda. Des d’aquí observarem les millors vistes possibles de la ciutat, des d’on treurem fotografies de postal pel nostre record. Pujarem cap a la fortalesa del Castell per conèixer la part més reial, passejarem pel preciós Bastió dels Pescadors, veurem la Catedral de Sant maties i ens aproparem fins a la Ciitadella des d’on veurem  la panoràmica del riu que divideix la ciutat i el Parlament com a arquitectura de més relleu.

Retorn cap el centre de Pest i temps pel nostre descans. En acabat, sopar i allotjament.

 

Dia 5è. 06/OCT BUDAPEST –  RECOLZADA DEL DANUVI  

Esmorzar a l’hotel. Aquest dia efectuarem una excursió preciosa als pobles que conformen l’anomenada “recolzada del Danuvi” tot seguint el recorregut del riu. 

Sortirem pel matí en autocar privat i el nostre guia en direcció a Eztergom, població on es coronà el primer rei d’Hongria. Visitarem la seva Catedral, la major de tot el país. 

Continuarem el nostre recorregut cap a Visegrad, ciutat on es troba l’antiga residència reial. Al capdamunt del seu turó, on es troben les restes del seu castell, podrem contemplar la millor panoràmica de la recolzada del Danuvi.

I ja per arrodonir les visites del matí, ens arribarem fins a Szentendre, la ciutat dels artistes. Recorrerem el centre de la ciutat a peu i dinarem en restaurant. En acabat, disposarem de temps per a fer compres de productes locals i turístics.

Retorn cap a Budapest per tal de descansar i preparar-nos per sortir a gaudir d’un sopar espectacle amb música i balls tradicionals húngars.

En acabat, descans i allotjament.

 

Dia 6è. 07/OCT BUDAPEST – BARCELONA LA BISBAL D’EMPORDÀ  

Esmorzar a l’hotel. Aquesta jornada la disposarem lliure per tal de que la gent pugui fer les seves compres, pugui acabar de visitar aquells indrets que més li han agradat o puguin inclús fer-se un bany en algun dels banys termals de més prestigi que disposa la ciutat, participant així de la vida quotidiana dels seus habitants. Dinar al restaurant de l’hotel. 

A les 17:00h, trobada general a l’hotel per tal de recollir les maletes i sortida en autocar privat cap l’aeroport per prendre el vol de la companyia Ryan Air a les 20:15h en direcció a Barcelona. Arribada a les 22:55h, recollida de maletes i trasllat en direcció a La Bisbal D’empordà. Fi dels nostres serveis.

 

Dates:

Des de 02/10/2017
Fins a 07/10/2017

INCLOU:

- Trasllat en autocar La Bisbal – aeroport de Girona.
- Trasllat en autocar aeroport de Barcelona – La Bisbal.
- Bitllet avió línia regular Girona – Bratislava.
- Bitllet avió línia regular Budapest – Barcelona.
- Modern autocar per efectuar tots els trasllats visites i excursions tot el viatge.
- Despeses de xofers i autopistes.
- Estada en hotels 4* en habitacions dobles amb bany/dutxa.
- Règim de pensió completa en hotels i restaurants locals.
- Begudes en tots els àpats (aigua, copa de vi i cafè en dinars, aigua i copa de vi 
  als sopars.
- Entrades en totes les visites previstes en el recorregut. 
- Guia acompanyant professional de Rigatours durant tot el viatge.
- Guies locals de parla espanyola  on sigui necessari. 
- Espectacle combinat de música clàssica, òpera i valsos a Viena.
- Sopar espectacle amb música i balls tradicionals a Budapest.
- Assegurança turística de viatge. ( Si es vol de cancel·lació cal afegir 27.-€)
- Taxes d’aeroport.
- Iva i impostos.

 

NO INCLOU:

- Altres activitats no mencionades.

- Extres en hotels i restaurants.

- Maleters als hotels.

- Propines.

Per més informació, documentació i altres informacions necessàries per al viatge, visita l'apartat links d'interès del nostre web.

Comparteix-ho...

  • Tel.: 972 10 87 38
  • Móv.: 672 494 483

Viatjar és descobrir, experimentar, és reviure moments inoblidables, és gaudir mentre aprenem i obrir la ment a noves regions i cultures. Però si viatjar ja és per si sol una experiència fantàstica, més ho és encara el fet de fer-ho formant part d'un grup d'amics, on les sensacions s'exalten de manera extraordinaria.

Informació legal
x

Empresa: Viatges Rigatours, SLU

NIF: B-55035356

Adreça: Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona)

Teléfon: 972 10 87 38

E-mail: info@rigatours.es

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Politica de privacidad

Ámbito de aplicación.- La presente política de seguridad afecta a cualquier dato de carácter personal de los usuarios de Internet (en adelante, “los Usuarios”) que visiten la página web http://www.rigatours.es/ (en adelante, “la Página Web”), y cumplimenten los formularios de solicitud de reserva disponibles en la misma. Los datos personales de los Usuarios serán tratados exclusivamente por los anunciantes de la Página Web de acuerdo a su propia política de seguridad. La Página Web es gestionada por Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona) (en adelante, “el Prestador del Servicio”).

Información a los Usuarios de la existencia de fichero y solicitud del consentimiento para el tratamiento automatizado de sus datos: En relación con los datos de carácter personal facilitados por los Usuarios, el Prestador del Servicio, como mero encargado del tratamiento, cumple estrictamente la normativa vigente establecida en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (en adelante, “LOPD”) y demás legislación que la desarrolla.

Finalidad del tratamiento: Los datos personales facilitados por los Usuarios serán tratados por los anunciantes de la Página Web con la finalidad de gestionar su petición, quedando archivados en ficheros de su responsabilidad.

Derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición: Los Usuarios que faciliten sus datos personales, podrán ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, en cualquier momento, solicitándolo por correo postal a los anunciantes de la Página Web y, con carácter subsidiario, ante Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona), incluyendo, copia del DNI o NIF del titular de los datos. En este segundo caso el Prestador del Servicio se limitará a tramitar su solicitud al anunciante que corresponda, según lo establecido en el artículo 26 del Real Decreto 1702/2007.

Seguridad.- El Prestador del Servicio asegura la absoluta confidencialidad y privacidad de los datos personales recogidos y por ello se han adoptado medidas técnicas y organizativas de seguridad para evitar la alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado y garantizar así su integridad y seguridad; especialmente las previstas en el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, por el que se aprueba el Reglamento de desarrollo de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de protección de datos de carácter personal. El Prestador del Servicio no será responsable, en ningún caso, de las incidencias que puedan surgir en torno a los datos personales cuando se deriven bien de un ataque o acceso no autorizado a los sistemas de tal forma que sea imposible de detectar por las medidas de seguridad implantadas o bien cuando se deba a una falta de diligencia de los Usuarios en cuanto a la guardia y custodia de sus claves de acceso o de sus propios datos personales.

Veracidad de los datos.- Los Usuarios son responsables de la veracidad de sus datos, comprometiéndose a no introducir datos falsos y a proceder a la modificación de los mismos si fuera necesario.

Política de cookies