Viatges per a adultstornar

NOVA YORK - NIÀGARA - WASHINGTON

Avió anada i tornada (10 dies)

Viatja a Nova York amb els teus amics de la Bisbal

 

 

 

Dia 1r. 10/SET LA BISBAL E. – AEROPORT BARCELONA – NOVA YORK
Sortida en autocar de l’Avinguda Josep Irla (parada bus davant escola Joan de Margatit) a les 14:00h i 14:15h del pàrquing de l’antic camp de futbol de la Bisbal en direcció a l’aeroport del Prat de Barcelona, Terminal T2B. Arribada, check-in de maletes en el mostrador de la companyia Norwegian Airlines i sortida en el vol regular DY7196 a les 18:30h per arribar a l’aeroport de Nova York a les 21:00h del mateix dia, horari del nostre destí. Trobada amb la nostra assistència de parla espanyola per donar-nos la benvinguda al país i a la ciutat i sortida en autocar cap el centre de Nova York per sopar tard en un restaurant ben a prop del nostre hotel.
Acabat el sopar, ens dirigirem al nostre hotel per repartir les claus de les habitacions i gaudir de les nostres habitacions. L’hotel es troba ubicat al centre de la ciutat, concretament a la zona de Times Square, ben a prop dels teatres de Broadway, entre la 7ena i 8ena Avinguda.
Temps pel nostre descans. Allotjament.
 

Dia 2n. 11/SET NOVA YORK
Esmorzar a l’hotel i dia complet dedicat a la descoberta de la ciutat de Nova York acompanyats del nostre guia local en castellà i autocar. Començarem per Times Square, els famosos teatres de Broadway, les Nacions Unides, l’imponent edifici d’Empire State Building, Wall Street i els famosos barris de tanta anomenada com Little Italy, Chinatown i el Soho.
Temps en acabat per dinar lliurement pel centre amb les recomanacions del nostre guia.

A la tarda, la nostra visita continuarà per una de les zones més famoses i conegudes arreu del món, Manhattan. Ens dirigirem cap a la 5ena Avinguda, la Catedral de Sant Patrick, la preciosa zona de Rockefeller Center, la New York Public Library i les boutiques més elegants de tot Manhattan.
Acabades les visites de la tarda, retorn cap el nostre hotel pel nostre descans.
Posteriorment, ens dirigirem al restaurant per sopar. Aquells que tinguin ganes de passejar pel vespre, podran fer-ho perfectament donada la perfecta ubicació del nostre hotel. Allotjament.
 

Dia 3r. 12/SET NOVA YORK
Esmorzar a l’hotel i continuació de la nostra descoberta de la ciutat. Ens dirigirem al districte financer de Wall Street i continuarem cap el pas de la Upper West Side amb l’edifici Time Warner, el Lincoln Center i el famós Central Park. La visita prosseguirà cap a Harlem on es troba la famosa “Strivers Row” on veurem la Milla dels Museus ben elegant que rep el seu nom degut al nombre de famosos museus ubicats al llarg d’aquest tram de l’avinguda, entre ells el Museu Guggenheim, el Museu Metropolità i la Frick Collection entre d’altres.
Acabades aquestes visites, prendrem el vaixell que ens portarà cap a la famosa Estàtua de la Llibertat per tal de poder trepitjar la illa on es troba l’enigmàtica estàtua, signe de la llibertat il·luminant el món, tant coneguda arreu del món i veurem el famós Pont de Brooklyn.
En acabar, temps per dinar lliurement amb els consells del nostre guia.
 

Dia 4t. 13/SET NOVA YORK – NIÀGARA (CANADÀ)
Esmorzar a l’hotel i carregada de maletes al nostre autocar per tal de dirigir-nos cap a la ciutat de Niàgara. Aquest dia tenim un recorregut considerable en bus atravessant els estats de Nova York i de Pensilvània tot i coneixent el paisatge propi del país. Farem les aturades tècniques propies del recorregut, entre elles una per a dinar lliurement en algun restaurant de la nostra ruta.
Arribarem entrada la tarda en el nostre hotel, ubicat a la banda de Canadà, i disposarem ja de les primeres vistes a les catarates.
Instal·lació en les habitacions de l’hotel, temps per un merescut descans i sopar en el seu restaurant.

Dia 5è. 14/SET NIÀGARA - TORONTO
Esmorzar a l’hotel. Pel matí sortida en autocar cap a Toronto, una de les ciutats més boniques del canadà. Durant el recorregut, anirem bordejant el Llac Ontario gaudint d’unes vistes realment precioses.
Arribada a Toronto i trobada amb el nostre guia local qui ens donarà la benvinguda a aquesta preciosa ciutat tot i mostrant-nos els seus actius principals: la CN Tower, essent l’emblema mundial de la ciutat i la seva construcció més reconeguda per ser una de les torres de comunicacions més altes del món, el St. Laurence Market, un dels edificis més tradicionals de la ciutat construït en rajol i que presenta un mercat intern amb gran varietat de productes típics locals, el Distillery District, zona d’antigues fàbriques de licor actualment convertida en el barri més de moda de la ciutat, els barris de Chinatown i el Kensington Market i la Casa Loma, que mostra encara indicis de com era l’arquitectura de les cases senyorials d’època passada.
Temps per a dinar lliurement i retornar cap a Niàgara.

Dia 6è. 15/SET NIÀGARA - WASHINGTON
Esmorzar a l’hotel i càrrega de maletes al nostre autocar per tal de sortir en direcció a la capital del país, Washington. El nostre recorregut d’avui ens portarà a atravessar els estats de Pensilvania i Maryland tot i observant les particularitats de cadascun d’ells. Efectuarem les aturades tècniques oportunes pels nostres descansos i els del xofer, una d’elles per aprofitar per a dinar lliurement.
Arribada a la capital i temps per a realitzar un primer contacte amb la ciutat.
Instal·lació en les habitacions del nostre hotel i temps per pel nostre descans.
Posteriorment, ens dirigirem al nostre restaurant per sopar i tenir una primera impressió del centre de la ciutat.

Dia 7è. 16/SET WASHINGTON
Esmorzar a l’hotel i trobada amb el nostre guia local pel matí qui ens presentarà de la millor manera la seva ciutat, els seus monuments i compartirà els secrets més ben guardats de la Casa Blanca amb nosaltres.
Washington és una ciutat de categoria mundial amb estàtues i monuments conmemoratius icònics, museus increibles, embaixades estrangeres, barris històrics i venerades universitats i escoles universitàries, així com passió per la política.
De la mà del nostre guia coneixerem la Casa Blanca, el Capitoli, el cementir militar, el Pentàgon, l’Avinguda Mall i la zona dels Museus Smithsonian.
Acabades les visites del matí, disposarem de temps per dinar lliurement amb els consells del nostre guia.
A la tarda, disposarem de temps per poder passejar lliurement pel centre de la ciutat o visitar alguns dels museus prestigiosos del centre com el del Museu de l’Aire i/o de l’Espai i el Museu d’Història Natural, tos ells gratuïts.

Dia 8è. 17/SET WASHINGTON – PHILADELPHIA – NOVA YORK
Esmorzar a l’hotel i càrrega de maletes per sortir en el nostre autocar privat cap a Philadelphia, camí de retorn a Nova York. Arribats a Philadelphia, efectuarem una breu parada al centre pel nostre descans i el del xofer mentre aprofitem per a conèixer i passejar pel centre històric d’aquesta ciutat on es signà la Declaració d’Independència que donà lloc a l’origen dels Estats Units com a país.
Continuarem el nostre recorregut fins arribar a Nova York on descarregarem les nostres maletes al mateix hotel on vam disposar les primeres nits del nostre viatge.
Temps per a dinar lliurement pel centre i disposició de la resta de la tarda a conveniència dels clients.
Sopar en restaurant concertat i allotjament.

Dia 9è. 18/SET NOVA YORK
Esmorzar a l’hotel i temps durant tota la jornada per a gaudir de les darreres visites i compres per la gran ciutat de Nova York. Dinar lliure a càrrec del client. Entrat el capvespre, punt de trobada general a la recepció de l’hotel per carregar maletes a l’autocar i sortir en direcció a l’aeroport. Tràmits d’embarcament i controls de seguretat i sortida amb el vol DY7197 de la companyia Norwegian Airlines amb vol directe en direcció a Barcelona. Recomanem de comprar quelcom de menjar per sopar abans d’agafar el vol o inclús dins l’avió.
Nit a bord de l’avió. El recorregut de tornada té una durada aproximada de 8 hores, arribant a Barcelona l’endemà a les 12:25h d’horari català.

Dia 10è. 19/SET BARCELONA – LA BISBAL D’EMPORDÀ
Arribada prevista a l’aeroport de Barcelona, terminal T2B a les 12:25h, recollida
d’equipatge i sortida amb el nostre autocar fins arribar La Bisbal d’Empordà. Fi dels
nostres serveis.

 

Dates:

Des de 10/09/2017
Fins a 19/09/2017

INCLOU:
Trasllat en autocar La Bisbal – aeroport de Barcelona – La Bisbal.
- Bitllet avió línia regular Barcelona – Nova York – Barcelona, directe.
- Modern autocar per efectuar tots els trasllats i excursions previstes del viatge.
- Despeses de xofers i autopistes.
- Estada en hotels primera categoria en habitacions dobles amb bany/dutxa.
- Règim de mitja pensió indicat durant tot el recorregut. (Els dinars no hi són inclosos).
- Aigua corrent inclosa en tots els àpats reservats. (No inclou vi, cafè o altres extres).
- Totes les entrades previstes en el itinerari.
- Guia acompanyant professional de Rigatours durant tot el viatge.
- Guies locals de parla espanyola en totes les visites necessàries.
- Passejada en vaixell per les Catarates del Niàgara i passejada en Vaixell fins l’Estàtua
de la Llibertat. (No inclou la pujada dins l’estàtua però sí fins els peus de la mateixa).
- Assegurança turística de viatge. ( Si es vol de cancel·lació cal afegir 75.-€)
- Taxes d’aeroport.
- Iva i impostos.
- Visat ESTA per entrar als Estats Units.

NO INCLOU:
- Altres activitats no mencionades.
- Extres en hotels i restaurants.
- Propines al xofer i als guies locals.

Per més informació, documentació i altres informacions necessàries per al viatge, visita l'apartat links d'interès del nostre web.

Comparteix-ho...

  • Tel.: 972 10 87 38
  • Móv.: 672 494 483

Viatjar és descobrir, experimentar, és reviure moments inoblidables, és gaudir mentre aprenem i obrir la ment a noves regions i cultures. Però si viatjar ja és per si sol una experiència fantàstica, més ho és encara el fet de fer-ho formant part d'un grup d'amics, on les sensacions s'exalten de manera extraordinaria.

Informació legal
x

Empresa: Viatges Rigatours, SLU

NIF: B-55035356

Adreça: Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona)

Teléfon: 972 10 87 38

E-mail: info@rigatours.es

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

Politica de privacidad

Ámbito de aplicación.- La presente política de seguridad afecta a cualquier dato de carácter personal de los usuarios de Internet (en adelante, “los Usuarios”) que visiten la página web http://www.rigatours.es/ (en adelante, “la Página Web”), y cumplimenten los formularios de solicitud de reserva disponibles en la misma. Los datos personales de los Usuarios serán tratados exclusivamente por los anunciantes de la Página Web de acuerdo a su propia política de seguridad. La Página Web es gestionada por Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona) (en adelante, “el Prestador del Servicio”).

Información a los Usuarios de la existencia de fichero y solicitud del consentimiento para el tratamiento automatizado de sus datos: En relación con los datos de carácter personal facilitados por los Usuarios, el Prestador del Servicio, como mero encargado del tratamiento, cumple estrictamente la normativa vigente establecida en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (en adelante, “LOPD”) y demás legislación que la desarrolla.

Finalidad del tratamiento: Los datos personales facilitados por los Usuarios serán tratados por los anunciantes de la Página Web con la finalidad de gestionar su petición, quedando archivados en ficheros de su responsabilidad.

Derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición: Los Usuarios que faciliten sus datos personales, podrán ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición, en cualquier momento, solicitándolo por correo postal a los anunciantes de la Página Web y, con carácter subsidiario, ante Viatges Rigatours, SLU con CIF B-55035356 y domicilio social en Carrer Jaume II, 25 bis - 17100 La Bisbal d'Empordà (Girona), incluyendo, copia del DNI o NIF del titular de los datos. En este segundo caso el Prestador del Servicio se limitará a tramitar su solicitud al anunciante que corresponda, según lo establecido en el artículo 26 del Real Decreto 1702/2007.

Seguridad.- El Prestador del Servicio asegura la absoluta confidencialidad y privacidad de los datos personales recogidos y por ello se han adoptado medidas técnicas y organizativas de seguridad para evitar la alteración, pérdida, tratamiento o acceso no autorizado y garantizar así su integridad y seguridad; especialmente las previstas en el Real Decreto 1720/2007, de 21 de diciembre, por el que se aprueba el Reglamento de desarrollo de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de protección de datos de carácter personal. El Prestador del Servicio no será responsable, en ningún caso, de las incidencias que puedan surgir en torno a los datos personales cuando se deriven bien de un ataque o acceso no autorizado a los sistemas de tal forma que sea imposible de detectar por las medidas de seguridad implantadas o bien cuando se deba a una falta de diligencia de los Usuarios en cuanto a la guardia y custodia de sus claves de acceso o de sus propios datos personales.

Veracidad de los datos.- Los Usuarios son responsables de la veracidad de sus datos, comprometiéndose a no introducir datos falsos y a proceder a la modificación de los mismos si fuera necesario.

Política de cookies